~Ónix (Luxen #2)

Írta: Jennifer L. Armentrout
Kiadás éve: 2013
Oldalak száma: 472
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A mű eredeti címe: Onyx
Értékelés: *****

Saját rövid leírás:
Katy hozzá lett láncolva Daemonhoz, és ez éles kanyarban megváltoztatja mind Katy-t, mind az életét.
Daemon eltökélte, hogy földönkívüli vonzerejével bebizonyítja, amit iránta érez, az több, mint bizarr kapcsolatuk puszta terméke. Katy megesküdött magának, hogy lemond róla, de mostanában jobban nyomul, mint valaha. Viszont nagyobb problémáik is vannak.
Felbukkant valami, ami még az Arumnál is rosszabb.
A Védelmi Osztály kiszállt. Ha rájönnek arra, mire képes Daemon, és arra, hogy össze vannak láncolva, akkor Katy-nek befellegzett. És Daemonnak is.
Ezen kívül van ez az új fiú az iskolában, akinek szintén megvan a maga titka. Tudja, mi történt Katy-vel a gyógyítás után, és tud segíteni, de emiatt Katy belekényszerül, hogy hazudjon Daemonnek és távol kell tartania magát a fiútól. Mintha ez lehetséges volna. Minden józan észérv ellenére kezd belezúgni Daemonbe. Meredeken. 
De aztán minden megváltozik.
Meglátott valakit, akinek nem lenne szabad életben lennie. És ezt el kell mondania Daemonnek, annak ellenére, hogy tudja, addig nem fogja abbahagyni a kutatást, amíg el nem jut az igazsághoz. Mi történt Dawsonnal, a harmadik Blackkel? Ki árulta el? És mit akar tőlük a Védelmi Osztály? És mit akarhat Katy-től? 
Senki sem az, akinek látszik. És nem mindenki fogja túlélni a hazugságokat.
Bekövetkezik az elkerülhetetlen, kiderül az igazság, sokakat ér sebesülés, testileg, lelkileg és fellángol az összetéveszthetelen érzés Katy és Daemon között, az eszeveszett szerelem.

Kedvenc szereplő: Daemon

Vélemény:
"Wááááá" hangulatom van ettől a könyvtől.
Barátnőm úgy adta oda nekem, hogyh eddig szerelmes voltam Daemonbe, akkor az Ónix után nem akarok másik srácra ránézni se, mégha Daemon csak a könyvben és a képzeletemben létezik is.

Ajánlom
ha olvastad az Obszidiánt, ne hagyd ki ezt se!


További részek: