~Rocksztárt kaptam karácsonyra

Írta: Marni Bates
Kiadás éve: 2013
Oldalak száma: 304
Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó Zrt.
A mű eredeti címe: Decked with Holly
Értékelés:  *****

'Kamu pasi a fagyöngy alatt...'

Saját rövid leírás:
Dominic Wyatt, a ReadySet dobosa, szünetet kér.
Egy évvel ezelőtt találkoztak Mackenzie-vel, azóta is turnéznak, gyakorolnak. De itt a karácsony és ideje a szünetnek.
Dom egy hétre Cabóba megy (Mexikóba, pont mint az Édes kis hazugságok szereplői), majd a háromnapos  hajóúton iszonyatos veszélybe kerül a banda hírneve egy Kis Kócos csaj miatt, akit Dominic először egy terhes zombinak nézett. A lány kénytelen belemenni egy színjátékba, ahol Dominic Wyatt barátnőjét kell alakítania. A srác Nick-ként mutatkozott be neki, és bár Holly Dayton ReadySet rajongó, nem ismerte fel Dominicot.
Így hát, amíg vissza nem térnek Los Angelesbe, egymás nyakára vannak varrva.
Holly okos lány, kihasználja a helyzetét, olyan szülinapot kap Dominictól, ami felülmúlja minden álmát. Dom eközben a kapcsolatot tartva Timoty Goff-fal és Christopher Foresterrel, a banda többi tagjával ráébred, hogy jól érzi magát Katasztrófa Holly-val, hiányzik neki, ha nincs vele. Holly pedig legjobb barátnőjével, Jenniferrel konzultál, mit tegyen, hogy az álkapcsolatból ne legyen igazi kapcsolat. Vagy inkább azt akarja, hogy legyen? Maga sem tudja.
Egy rocksztárnál sose lehet tudni, mikor igazak az érzelmei és mikor produkálja magát a pletykalapoknak. Holly pedig elvéti azt a hibát, hogy félreérti a paparazzók miatt.

Kedvenc szereplő: Dominic

Vélemény:
A címből egyértelműen kiderül, mi a vége, és személy szerint nekem nagyon tetszik, ahogy a befejezést kivitelezte az írónő, sőt. Az egész történetet nyálasnak képzeltem, de meglepően használta a fordulatokat. Egyszerűen imádtam.

Ajánlom
előtte elolvasni a Segítség, Youtube-sztár lettem!-et, és ajánlom azoknak, akik szeretik a zenészeket, vagy van példaképük a hírességek között.