~Egyszeregy

Írta: Tammara Webber
Kiadás éve: 2013
Oldalak száma: 334
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A mű eredeti címe: Easy
Értékelés: ****

Saját rövid leírás:
Jacqueline Wallace volt aznap a kijelölt sofőr. A buliból a kocsiig simán ment minden. Ám, amint kinyitotta az ajtót, kis híján rátámadt az egyik évfolyamtársa. Szerencséjére ott volt a védőangyala, aki már régebb óta figyelte, úgy, hogy Jacqueline nem is tudott róla. Ő csak a támadáskor látta először, azután viszont ráébredt, hogy van közös órájuk.
A fiú nagy közönségnek örvend, mégsem foglalkozik az őt körülvevő tömeggel, csak Jacqueline-nal.
A lánynak nagyon szimpatikus a védőangyala, de eközben levelezik egy végzős tanárral, aki egyik levelében egészen zárkózott és csak a tanulásról beszél, a másikban pedig láthatóan flörtöl a lánnyal.
Ugyan Jacqueline még nem találkozott vele személyesen, de úgy érzi, jobban ismeri őt, mint azt a fiút, akinek a buli estéjén történt incidens kimenetelét köszönheti. 
Egyre gyanúsabb mind a két srác és Jacqueline nem jön rá, mi nem stimmel.
További támadásokra is sor kerül a cselekmények áradatában, és egy kivételével mindig sikerül Jacqueline-nak megmenekülnie.
Egyre több időt tölt a "bulis sráccal" és szintúgy egyre többet e-mailezik a tanárával.
A Tanár vs. Megmentő küzdelem kezdetét vette.

Kedvenc szereplő: Lucas

Vélemény:
Nem ez az első könyv, amikor arról olvasok, hogy a srác, aki a főhősünk szívszerelme két ember helyett beszél a lánnyal, de ilyen alakban még nem találkoztam vele.
Egyszerre volt izgalmas és izgató. Lucas csupa meglepetés, Landon csupa gyöngédség. Én se dönthettem volna jobban, főleg ha kiderül az igazság.

"Könnyű. Mint az egyszeregy."

Ajánlom
azoknak, akik csak leveleztek egy sráccal, de sose találkoztak és végül nem lett belőle semmi.