~Varázsigék (Laurel #2)

Írta: Aprilynne Pike
Kiadás éve: 2011
Oldalak száma: 319
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A mű eredeti címe: Spells
Értékelés: *****

Szárnyak (Wings) című könyv folytatása.

Saját rövid leírás:
Laurel David mellett döntött és szíve mélyén nagyon remélte, hogy jól választott és nem fog csalódni önmagában. Az egész kötet azt foglalja magába, hogy Laurel próbál kitartani az emberfiú mellett, kevesebbet gondolni Tamanira. Bár ez elég nehéz feladat neki, mivel Tam a testőre, minden lépését figyeli, mindig a lány közelében van. Kivéve egyszer. És akkor egyszer súlyos hiba, hogy nincs ott. Igaz, hogy Laurel mondta neki, hogy tűnjön el, látni sem akarja, de Tam feladata vigyázni rá, szóval csak megbújk az árnyékban. Az ominózus szerencsétlenség napján a trollok elterelik az őrök figyelmét, rossz nyomon vezetik őket, Laurel védtelen marad, barátnője veszélybe kerül, de Kleanak hála megmenekül, ennek ellenére a tündére még mindig nem bíznak a titokzatos megmentőben.
Tamani óriási lépésre szánja el magát, állítása szerint mindent Laurel védelmében tesz, de közrejátszik, hogy szeret mellette lenni, szeret hallgatni, szereti nézni, hogy boldog. Szereti.
Laurel képtelen dönteni. Egyi pillanatban a pokolba kívánná Davidet és Tamanit is, másik pillanatban megőrülne egy ölelésért bármelyiküktől.

Kedvenc szereplő: Tamani

Vélemény:
Ez is egy "nem tudom lerakni" könyv volt számomra. Az első rész után vártam pár napot a másodikig, közben olvastam mást is, de mivel tudtam, hogy van folytatása, és olyan titokzatos volt a vége, vajon Tamani milyen végzetes lépést tesz, ezért rögtön a harmadik rész után nyúltam.
Az Illúziók (Illusions) ajánlóját a következő napon már olvashatjátok!

Ajánlom
azoknak, akik elkezdték ezt a sorozatot, hogy fejezzék is be, vegyék kezükbe a következő kötetet.
Akik még nem olvasták az első részt, ne hagyják ki, görgess lejjebb és olvass utána.


További részek: