~Örökké a csajom (Beaumont #1)

Írta: Heidi McLaughlin
Kiadás éve: 2013
Oldalak száma: 273
Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó Kft.
A mű eredeti címe: Forever My Girl
Értékelés: ****

'20% cool, 20% romantic, 10% sexy bad boy, 50% sedond chance'

Saját rövid leírás:
Josie majdnem tíz éve egyedül neveli a fiát, Noah-t. A gyermek apja Liam Page (eredetileg Liam Westbury), a híres rocksztár, aki egyik napról a másikra otthagyta Josie-t és lelépett Los Angelesbe, hogy megvalósítsa az álmait. Nem tudta, hogy a lány terhes, különben maradt volna. Josie kétségbeesetten próbálta utolérni Liamet, de az asszisztense nem adta tovább az üzenetet,úgy vélte, egy gyerek kárt tenne kezdődő karrierjében.
Mindez tíz évvel ezelőtt volt.
Jelen időkben Liam visszatér szülővárosába, Beaumontba, legjobb barátja temetésére, akihez Josie is közel állt. Tudta, hogy találkozni fognak, de nem tervezett el semmit. Főleg azt nem, hogy kiderül, van egy csaknem tízéves fia. Liam egyre több időt akar tölteni a gyermekkel, bepótolni mindent. Noah is ugyanúgy rajong a fociért, mint anno az apja és ugyanolyan jó is. A csapatkapitányról kiderül, hogy a középsuliban Liam ellensége volt, kerülték egymást, most pedig ő Josie vőlegénye. Hat éve élnek együtt, Nick csak arra várt, hogy Liam eltűnjön és Josie az övé legyen. Azonban, amikor a rocksztár visszatér Beaumontba, Josie nem tud ellenállni legnagyobb akarata ellenére sem.

Kedvenc szereplő: Noah

Vélemény:
Második vagy harmadik olyan könyvem volt ez, ami a két főszereplő (ezesetben Josie és Liam) szemszögéből írja le a történteket.
Voltak visszaugró részek, a múlt idézése, ami jól jött, hogy tiszta képet alkothassunk a cselekményről és a szereplők eddigi életéről.
Nagyon megszerettem Noah karakterét, aki korának ellenére nagy tehetséggel és logikával rendelkezik, átlátja a történteket, elítéli a gonoszt, rögtön megszereti a jót. Mintha valami ösztön vezetné.
Sajnálom, hogy nincsenek még lefordítva a további kötetek; ha ne tudnám, hogy van folytatása itt abba is hagynám. De tudom. Ezért kíváncsi lettem, hogy egy "lezárt" történetnek milyen jövője lehet még.
Igazából egy kötetben is tökéletesen megállja a helyét, bár eltudnék képzelni még további mellékszálakat, ezért nem ért fel abba a kategóriámba, ahol néhány kötet szerepel.

Ajánlom
azoknak, akiket egyik napról a másikra szó nélkül elhagyott a párjuk. Akikhez visszatért, kibékültek, azoknak tetszeni fog az "ismerős" sztori.
Akiknek ez nem jött össze...szerintem túl nyálasnak találnák. Csak mert nekik nem sikerült, mindig van második esély.


A sorozat további kötetei (még nem jelente meg magyar fordításban):

My Everything (#1.5)
My Unexpected Forever (#2)
Finding My Forever (#3)