~Ha az enyém lennél (A Vincent fiúk #1)

Irta: Abbi Glines
Kiadás éve: 2013
Oldalak száma: 204
Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft., Dream-válogatás
A mű eredeti címe: The Vincent Boys
Értékelés: ***

Saját rövid leírás:
Ashton három éve jár a focicsapat kapitányával, az iskola bálványával, Sawyerrel. Óvoda óta ismerik egymást, azonban Ash Beau-val töltötte a gyerekkorát, Sawyer unokafivérével. Ashton és Beau benne voltak minden buliban és Sawyer mentette ki őket. Ám amikor Sawyer és Ash járni kezdtek, Beau eltávolodott tőlük. Három évre megszakadt minden kapcsolatuk.
De ez és minden más is merő ívben megváltozott a nyáron, amikor Sawyer másfél hónapra elutazott, hogy bebiztosítsa a jövőjét. Ash újra közel került Beau-hoz. Talán túl közel is. Legalábbis Sawyer ezt mondaná. Hogy az unokafivére elvette a csaját.
Azonban, ha tovább látunk az orrunknál, észre lehet venni, hogy Ash életében mintha nem is létezett volna az a három év kiesés, Beau nélkül. Amikor Ashton nagymamája meghal, Beau segíti ki a gyászból. Amikor Sawyerrel beszélni sem tud a térerő és miegymás miatt, ott van neki Beau. Ez fel is tűnik a lánynak, majd rájön, hogy sose szerette szerelemmel Sawyert. Szerette őt, de csak mint testvérét, barátját. A szíve mindig Beau-nál volt óvodás koruk óta.

Kedvenc szereplő: Beau

Vélemény:
Nem egy összetett történet, de attól még lehet jó. Ez azonban a folytatáson múlik. Szerintem túl sok csavar volt benne (pl. a Sawyer és Beau közötti rokoni kapcsolat hivatalosságát illetően). Azokat a részeket ki lehetett volna hagyni.
Viszont tetszett, ahogyan Beau bánt Ashtonnal. Olyan gyengéd volt, tényleg szerelmes. Ellenben Sawyer megtartotta a tisztes távolságot és ez námiben zavarta is Ash-t. 
Nem igazán fogott meg a történet. Most így, utólag visszagondolva, többet vártam.

Ajánlom
azoknak, akik rosszul döntöttek két fiú között.




 További részek (még nem jelentek meg magyar fordításban):

The Vincent Brothers (#2)
My Vincent Boys (#3)