~Los Angeles üdvöskéi (L.A.Candy #1)

Írta: Lauren Conrad
Kiadás éve: 2011
Oldalak száma: 243
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A mű eredeti címe: L.A.Candy Novel
Értékelés: ***

Saját rövid leírás:
Jane Roberts és Scarlett Harper legjobb barátnők örök idők óta.
Jane változtatni akar az életén, túl kényelmesnek érezte, ezért, a kényelmetlenségekért Santa Barbarából Los Angelesbe költöznek és alig pár hét után már csodás életük van egy új valóságshow keretei között. Jane eleinte csak egy rendezvényszervezőnél akart dolgozni, Scar pedig tanulni a DKE-n, de amikor egyik este, egy buliban rájuk talál egy producer, hogy egy új valóságshowhoz pont olyan lányokat keres, mint ők, nem tudnak nemet mondani. 
Ezek után alig marad szabadidejük a kamerák nélkül, Jane szerelmi háromszögbe kerül (nem a legfényesebb helyre), Scarlett pedig nagyon aggódik barátnője miatt, aki kínosabbnál kínosabb helyzetekbe hozza magát, és nincs indoka, amivel kimagyarázhatná.
Egy óriási, a műsor nézettségi szintjét megduplázó botrány után Jane az álszent "barátnő", Madison által eltűnik, Scarlettnek meg csak egy cetlit hagy a hűtőn, ogy lelépett Mexikóba és nem elérthető bizonytalan ideig.

Kedvenc szereplő: Scarlett

Vélemény:
Mivel nagy szerencsétlenségemre a második részt előbb olvastam, ezért nagy vonalakban ismertem a történetet. Nem nagy durranás, tipikus valóságshowoz illő eseményvonal.
Lehet, hogy obb lett volna, ha sorban olvasom, de későn jöttem rá, hogy rosszal kezdtem.
Bár most utólag belegondolva teljesen érthető a  történet így is, hogy nem tudtam 100%-osan az előzményeket. Szóval, ha nem szeretsz annyira olvasni, de érdekel, milyen lehet egy valóságshow a korai húszas éveiben járó lányoknak, elég, ha a második részt elolvasod.


További részek:

Sugar and Spice (#3)