~Gyönyörű sorscsapás

Írta: Jamie McGuire
Kiadás éve: 2012
Oldalak száma: 450
Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft., Dream-válogatás
A mű eredeti címe: Beautiful Disaster
Értékelés: *****

Saját rövid leírás:
Abby Abernathy elsőéves főiskolás. A Morgan Hall kollégiumban lakik legjobb barátnőjével, Americával. A körülvezetésen America találkozik Shepley-vel, akivel később egy-két veszekedésen áthidalva együtt marad. Shep unokatestvére és lakótársa, Travis, csupa izom és tetoválás. Abby úgy költözött ide, hogy ez a fajta életmódot maga mögött hagyja. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében. Travis megtestesíti mindazt, amit el akart hagyni. Abby távolságtartása felkelti a fiú kíváncsiságát, és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer. Szerelem és játék keveredik a történetben, ám minden jó, ha a  vége jó.

Kedvenc szereplő: America

Vélemény:
Szerintem ez az a tipikus rosszfiú-jóútratértlány történet. Néha magamban bosszankodtam, hogy lehetnek ennyire vakok, ennyire szemérmesek, ennyire dilisek, hogy megfosztják magukat a gyönyörű sorscsapástól.

Ajánlom
azoknak, akik utolsó időszakot töltik akár az általános iskolában, gimiben, egyetemen, nyaraláson, egyszóval bárhol, ahonnan másnap elmennek, és nem térnek vissza.


Travis szemszöge:


A végkifejlett: